Office 365

Flytta ut office i molnet – var ständigt uppdaterad!

Smidigheten i Microsoft Office 365 är slående… Alla välbekanta applikationer som du använder dagligen så som Word, Excel, PowerPoint och Outlook men i ny förpackning.

Du prenumererar på precis det antalet licenser ditt företag behöver och får ett allt-i-ett paket som är ständigt uppdaterat. Med lagring i molnet via OneDrive, Exchange mail där du slipper dyra serverinvesteringar och servicepackuppdateringar etc. Hela Office-paketet installerat i upp till 5 datorer, smartphones eller surfplattor per licens så du kan ha med dig alla dina dokument och filer oavsett om du jobbar hemifrån eller på dina mobila enheter. Och som grädde på moset ingår dessutom Skype for Business (fd. Lync) som är Microsofts världsledande chatt och samarbetsklient för företag.

Släpper Microsoft en uppdatering eller ny version så har du naturligtvis del av den då du prenumererar på allt det senaste som Office 365 bjuder. Aldrig mer omtag och stora investeringar i nya volymlicenser!

Vi på ComCenter har hjälpt ett antal företag med sin flytt till Office 365 och hittills har ingen ångrat det valet en sekund – inte vi själva heller.

Låt någon av våra duktiga tekniker hjälpa dig med flytt av befintliga dokument, mail med mera, och sköta migreringen till en modernare IT-plattform så kan du fortsätta fokusera på din kärnverksamhet – svårare än så tycker inte vi det ska vara att ta klivet ut i molnet!

Detta ingår:

> Office-paketet för upp till 5 enheter (PC, Mac, iOS, Android)

> Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, Publisher, Skype for Business

> Online versioner av samtliga Office program så du kan jobba från valfri webbrowser.

> Exchange-brevlådor för e-post och kalendrar (50GB per användare)

> Onlinemöten och snabbmeddelanden med Skype for Business (fd Lync)

> OneDrive for Business för fillagring av gemensamma och personliga document och filer. (1TB per användare)

> Intranät med hjälp av Sharepoint Online – skräddarsy dina interna webbsidor med Sharepoint.