Är du vår nya säljare?

Finnes: en mycket flexibel säljarroll, stark sammanhållning och ett bolag som utmanar jättarna i branschen

ComCenter är en teleoperatör med en egen molnbaserad växeltjänst: ComCenter SMART, mobilabonnemang och internet via fiber. Vi har den stora operatörens resurser, samt smidigheten och personligheten som du hittar hos ett lokalt företag. Med ett stort engagemang, en stark sammanhållning och inspirerande kollegor har vi kommit till den plats vi är idag – och då har den stora resan knappt påbörjats.

Vi är ett härligt gäng på 14 medarbetare i en mycket platt organisation. Här arbetar samtliga med frihet under ansvar. Detta innebär att du verkligen kan vara med och påverka såväl din egen som företagets utveckling.

Dina arbetsuppgifter
Som kundansvarig säljare på ComCenter erbjuds du en spännande och utmanande roll där du ansvarar över hela försäljningsprocessen: från prospektering till uppföljning hos dina kunder. Du har en heltäckande produktportfölj med våra tjänster som fyller såväl det lilla företaget som den stora organisationens behov av en smart kommunikationslösning bestående av:

  • Molnbaserad växellösning ComCenter Smart
  • ComCenter Mobilabonnemang
  • ComCenter Internet via fiber
  • ComCenter infrastruktur för datakommunikation och förstärkning av mobil täckning

Som säljare hos oss på ComCenter kommer du bland annat att jobba med:
– Prospektering
– Mötesbokning
– Kundmöten
– Utbildning
– Uppföljning och kundvård

Din profil
I rollen som kundansvarig säljare ställs höga krav på din sociala kompetens. Vi tror att du som söker är en person med en stor förmåga att utveckla goda kundrelationer. Du är lyhörd, affärsmässig och utåtriktad. Du har ett stort driv, är resultatinriktad och brinner för att skapa affärer. För att passa för rollen söker vi dig som trivs med att arbeta i ett högt tempo. Du ska trivas med en roll där du får ta eget ansvar och egna initiativ. Vi ser gärna att du har ett stort professionellt nätverk och det är även mycket meriterande om du idag arbetar med B2B-försäljning i Jönköpings-regionen.

Krav
– Svenska flytande i tal och skrift
– Körkort B
– God datorvana och stort tekniskt intresse

Urval sker löpande och vi rekommenderar dig därför att skicka in din ansökan redan idag, eller varför inte tipsa oss om en vän som passar för tjänsten?

För mer information kontakta Joacim Ahlebro, tel. 036-770 10 01.
Skicka din ansökan till: joacim.ahlebro@comcenter.se

Känn dig varmt välkommen till ComCenter!