FÖRETAGSTELEFONI Din partner för smartare och enklare kommunikation på jobbet.

Molnbaserat

Med vårt molnbaserade system behöver ni inte längre bekymra er om fysiska växlar. Allt hanteras i molnet, vilket ger er enkelhet och skalbarhet utan att ni behöver oroa er för tekniskt underhåll eller dyra investeringar. Ni kan fokusera på er verksamhet med vetskapen om att er kommunikation är i trygga händer.

Flexibelt

Vår lösning är flexibel och kan anpassas efter era behov. Ni som företag kan ställa in och ändra era inställningar när ni vill oavsett om ni är en liten organisation eller ett större företag. Med vår flexibilitet kan ni enkelt skala upp eller ner antalet användare, vilket gör att lösningen passar perfekt för er tillväxtresa. 

Användarvänligt

Vi strävar efter att göra er kommunikation så enkel som möjligt. Vår lösning levereras med en användarvänlig app som gör det enkelt för er att hantera samtal, vidarekopplingar och röstmeddelanden på ett intuitivt sätt. Ni kan vara produktiva var ni än befinner er, med en smidig och användarvänlig upplevelse.

Öppettider

Ställ in öppettider och avvikande dagar direkt i appen för att anpassa hur växeln ska bete sig beroende på vilken tid kunder ringer in.

Effektiv samtalshantering

Styr snabbt och enkelt samtal till rätt person eller grupp vilket minskar väntetid för kunden och gör ert företag mer effektivt.

Svara som du vill

Ta samtalet direkt i mobilen, direkt från din dator eller varför inte på gammalt hederligt vis och med en fast telefon? Allt är möjligt med ComCenter Smart.

Öppettider

Ställ in dina egna öppettider och avvikande dagar
direkt i appen eller be vår support om hjälp kostnadsfritt

Stängt

Spela upp ett anpassat förinställt ljudklipp om ni har stängt.

Knappval

Spela upp ett anpassat förinställt ljudklipp för att hänvisa dina kunder till rätt person eller grupp.
Ni kan själva via appen logga in och ut i era grupper som ni kan skapa eller be vår support om hjälp kostnadsfritt.

Se direkt vilka som är upptagna i andra samtal, i möten eller frånvarande.

Flexibla mobilabonnemang för små och stora företag

Våra företagsabonnemang är utformade för att ge dig den flexibilitet du behöver. Vi förstår att olika företag har olika behov och krav när det gäller kommunikation. Därför har vi skapat abonnemang som kan anpassas efter dina specifika önskemål. Oavsett om du behöver en stor mängd datatrafik, extra många samtalstjänster eller andra specialfunktioner kan vi skräddarsy abonnemanget så att det passar just ditt företag.

Förutom den flexibilitet vi erbjuder, vill vi också göra det enkelt för dig att hantera dina företagsabonnemang. Genom att erbjuda en gemensam bindningstid och en enda faktura för samtliga abonnemang kan du undvika onödig administration och ha betydligt mindre att hålla reda på. Vi förstår vikten av att ha en tydlig överblick över dina kostnader och fakturor, och vårt system gör det enkelt för dig att hålla koll på allt på ett ställe.

Upptäck möjligheterna med företagsväxeln i Microsoft Teams

Microsoft Teams är numera mångas förstahandsval för samarbete, kommunikation och dokumenthantering på jobbet. Nu kan du även flytta över företagsväxeln till Microsoft Teams.

När allt fler arbetar på distans är det viktigt att hålla kommunikationen levande. Med Microsoft Teams kan du och dina kollegor nå varandra via mobil, laptop, softphone eller stationär dator. Via telefoniplattformen Comcenter Smart kan du även integrera din företagsväxel och hantera svarsgrupper, skapa en automatisk telefonist eller se över andra växelfunktioner i Teams. På så sätt har du och dina kollegor alltid full koll på läget, oavsett var och hur ni jobbar.

Tilläggstjänster för Comcenter Smart

Callback

Gör det enkelt för dina kunder att skapa kontakt. Kunder som ringer er får möjligheten att istället för att vänta kvar i kö, lämna sitt telefonnummer och bli uppringd.

Mobil inomhustäckning

Comcenter erbjuder antennsystem som förstärker signalen och säkrar täckningen i alla typer av fastigheter, oavsett vilken operatör du använder.

Integration med affärssystem

Integrera Comcenter SMART med ditt företags affärssystem och få full koll på vilka kunder som ringer.

Kalenderkoppling

Med synkade kalendrar är det enkelt att se vilka medarbetare som är tillgängliga när.

Wallboard

Säkra rätt bemanning i svarsgrupperna och kontroll i realtid med din egen wallboard.

Statistik

Följ upp kommunikationen och få överskådlig statistik som underlättar bemanningen av växeln.

Personliga röstmeddelanden

Använd en neutral och proffsig röst till samtliga röstmeddelanden inom organisationen.

Samma nummer utomlands

Låt medarbetarna behålla sina ordinarie nummer oavsett var i världen de befinner sig.

Nyfiken på Comcenters tjänster?

Boka gärna in ett möte med en av våra säljare så kan de berätta mer.
Tillsammans kan ni komma fram till en personlig och skräddarsydd lösning som passar ditt företag.

Jönköping

Johan Karlsson

Försäljning

036 770 10‍ 08

Joacim Ahlebro

VD/Försäljning

036 770 10‍ 01

Magnus Lorentsson

Försäljning

036 770 10‍ 09

Magnus Ferbe

Försäljning/Ekonomi

036 770 10‍ 41

Värnamo

Johan Holmström

Försäljning/Systemtekniker

0370 770‍ 801