Internet och bredband till företag med blixtsnabbt fiber

ComCenter erbjuder blixtsnabb och säker internetuppkoppling via fiber som täcker alla de behov du kan tänkas ha för företagets datakommunikation och internetbaserade tjänster.

Vi ger dig en unik möjlighet att ha fullständig kontroll och prioritering av trafiken hela vägen in till våra telefoniservrar för en garanterad ljudkvalitet i kombination med våra telefonitjänster.

För dig som inte har fiber indraget i din fastighet kan vi med vår radiolänklösning ofta lösa detta för att ta sig den sista biten. Vi erbjuder även flexibla 4G backupförbindelser till ditt internet eller om ni önskar 4G som primär anslutning mot internet.

Skräddarsytt Internet via Fiber – för ditt företag

Då vi är vår egen mobiloperatör så kan vi skräddarsy abonnemangsformer så att det passar just era behov. Vi kan på det sättet med ditt företag i beaktning ta fram bästa möjliga internet via fiber-lösning för er situation. Kontakta oss gärna för mer information om hur vi kan hjälpa dig, vi är alltid ett samtal bort. Vår bas är i Småland (Jönköping & Värnamo), men vi har kunder i hela landet. 

Fixa internet via fiber – fyll i formuläret nedan eller slå oss en signal.

Vi erbjuder blixtsnabbt internet och bredband till företag via fiber från WetterNet (Jönköping Energi) och Habo Energi. Välkommen att kontakta oss redan idag för mer information!

Kampanjerbjudande!Just nu bjuder vi på startavgiften (2500 kr) på tjänsten Företag Light.

Kampanjen pågår mellan 2021-09-15 och 2022-01-3


Jämförelse light/pro

Funktion / Tjänst / NivåInternet LightInternet Pro
SLA 5 dagars inställelsetid
Företags-SLA 4 timmars inställelsetid
Fast publik IP adress
Flera publika IP adresser på samma anslutning
Prioritera trafik: Tal, video, affärssystem
SLA = Service Level Agreement, dvs hur snabbt åtgärdas ev. fel

Beställningsförfrågan

    Välj hastighet