INTERNETUPPKOPPLING Din partner för smartare och enklare kommunikation på jobbet.

Blixtsnabbt internet via fiber för företag

Med fiberuppkopplingens pålitliga och snabba anslutning öppnar Comcenter upp en värld av möjligheter för företagets framgång. Oavsett om det gäller att hantera stora mängder datakommunikation eller dra nytta av en mängd internetbaserade tjänster, kan du vara säker på att din verksamhet har den kapacitet som behövs för att blomstra i dagens digitala era.

WetterNet

Comcenter erbjuder uppkoppling via WetterNet (Jönköping Energi och Habo Energi) som säkerställer att din verksamhet alltid är ansluten till internetets kraft och möjligheter. 

Backup-uppkoppling via 4G

För att ytterligare förstärka tillförlitligheten erbjuder Comcenter även en backup-uppkoppling via 4G. Detta innebär att även om något oväntat skulle hända med din huvudanslutning, så finns det en pålitlig backup redo att träda in och säkerställa att din verksamhet kan fortsätta att fungera utan avbrott. Detta extra skyddslager är avgörande för att minimera störningar och förluster i din verksamhet.

Funktion / Tjänst / NivåInternet LightInternet Pro
SLA 5 dagars inställelsetid 
Företags-SLA 4 timmars inställelsetid 
Fast publik IP adress 
Flera publika IP adresser på samma anslutning 
Prioritera trafik: Tal, video, affärssystem 

SLA = Service Level Agreement, dvs hur snabbt ev. fel åtgärdas.

Varför behövs en snabbare internetuppkoppling?

I dagens affärsvärld är snabbt internet inte längre en lyx, utan en avgörande grundpelare för framgång. Företag står inför en teknologisk revolution där teamsmöten och samarbete sker över geografiska gränser. För att upprätthålla en smidig kommunikation och produktivitet krävs en pålitlig internetuppkoppling.

Tekniska krav, som högupplösta videokonferenser och realtidsdataöverföring, ställer ökande krav på bandbredd och hastighet. Snabbt internet möjliggör sömlös interaktion och minskar tidsslöseri på grund av buffring och avbrott. Dessutom innebär dagens arbetsflöden att fler enheter än någonsin är uppkopplade, från datorer och telefoner till IoT-enheter och molntjänster. Ett snabbt nätverk möjliggör smidig hantering av denna komplexa anslutning, vilket i sin tur driver effektivitet och innovation.

 

Nyfiken på Comcenters tjänster?

Boka gärna in ett möte med en av våra säljare så kan de berätta mer.
Tillsammans kan ni komma fram till en personlig och skräddarsydd lösning som passar ditt företag.

Jönköping

Johan Karlsson

Försäljning

036 770 10‍ 08

Joacim Ahlebro

VD/Försäljning

036 770 10‍ 01

Magnus Lorentsson

Försäljning

036 770 10‍ 09

Magnus Ferbe

Försäljning/Ekonomi

036 770 10‍ 41

Värnamo

Johan Holmström

Försäljning/Systemtekniker

0370 770‍ 801