Mobilabonnemang som passar alla företag

Vi har abonnemang som passar just dig! Oavsett om du vill ha ett fristående abonnemang eller ett som är fullt integrerat i din växellösning så har vi rätt paket för dig.

Välj något av våra fastpris-alternativ för en total kostnadskontroll. Såväl samtal som SMS och MMS ingår – du behöver bara välja vilken surfmängd du har behov av. Enkelt!

Med ComCenter som operatör kan du på ett helt unikt sätt samla alla dina kommunikationstjänster hos en partner. Vi har alla de tjänster som du behöver för att lyfta ditt företags kommunikation till nya höjder. Dessutom får du tillgång till vår enastående support.

Vi tycker om att kunna se våra kunder i ögonen och ser det därför som självklart med en personlig kontakt och närvaro – det kanske är det som gör oss mest unika i dagens läge.

Fastnätsnummer i mobilen

Komplettera era abonnemanget med Comcenter SMART telefonväxel. Din mobil blir då en fullfjädrat telefoniverktyg för både arbete och privat. Och er gamla televäxel behövs ej mer!

Ta emot samtal som rings till ditt fastnätsnummer, koppla samtal, pendla samtal mellan dina olika enheter, hänvisningar, callcenterfunktioner, statistik. En helt ny värld av funktionalitet ligger precis framför dig – låt oss hjälpa dig till en smartare kommunikation!

Vi kan naturligtvis även integrera mobilen i er befintliga telefonväxel om denna har stöd för detta. Mängder av nyttiga funktioner flyttar ut i mobilen för att du ska bli mer effektiv än någonsin.

Arbeta var du vill! Kontoret, tåget eller sommarstugan

Arbeta vart du vill, när du vill med mobilt bredband från ComCenter. En smart kommunikation ska du ha tillgång till oavsett om du är på kontoret, tåget, hos en kund eller i sommarstugan. Vill du veta mer?

Jag vill veta mer

Rutor markerade med * är obligatoriska