Mobilt bredband för företag

Mobilt bredband för företag

Idag jobbar vi på fler platser än någonsin. Det fysiska kontoret byts till sommarstugor, tåg och hemmet. För att kunna arbeta effektivt på distans är en stabil och snabb uppkoppling ett måste. Vi på ComCenter erbjuder just detta till förmånliga priser.  

De mobila bredbanden har utvecklats mycket de senaste åren och är idag snabbare än någonsin. I framtiden tror vi att distansarbete kommer bli ett fast inslag på de flesta arbetsplatser. Att då kunna erbjuda anställda en stabil mobil uppkoppling är av högsta vikt. Med mobilt bredband från ComCenter kan du känna dig fri och jobba lika snabbt och effektivt som på kontoret. Vi erbjuder generös datamängd och blixtsnabb uppkoppling till bra priser.  

Som kund hos oss kan du på ett helt unikt sätt ha alla dina kommunikationstjänster hos en partner. Vare sig det gäller smart telefoni, bredband eller kamerabevakning – för att bara nämna ett fåtal. Självklart finns vi också alltid där för dig med vår enastående support. Personlig kontakt och närvaro är vårt signum och något vi värdesätter högt på ComCenter. 

Det finns en rad olika paket att välja mellan, för att kunna fylla just ert behov. Vi erbjuder månadspaket med 10GB, 50GB, 100GB, 200GB och 500GB. Tilläggstjänst: fast IP-adress.

Jag vill veta mer

Rutor markerade med * är obligatoriska