ISDN via (S)IP & IP-Telefoni

Fyller din växel fortfarande sin funktion? Inte dags för ett byte riktigt än? Spara pengar och ta ett kliv mot en smartare kommunikation med ComCenter ISDN via (S)IP!

Vi på ComCenter har tagit fram en tjänst för dig som har en växellösning som du vill kunna använda i något år ytterligare. En tjänst som tar vara på dina investeringar men samtidigt lyfter dem till en ny nivå.

Med ComCenter ISDN via (S)IP ändras ingenting i funktion eller handhavande. Vi gör en rent teknisk förändring med två syften – smartare kommunikation och kostnadsbesparingar!

Vi kopplar in en gateway till växeln som ersätter dina befintliga ISDN linjer och istället använder din internetanslutning och IP-telefoni, självfallet behåller du dina inarbetade telefonnummer. Helt bekymmersfritt och inga konfigureringar krävs i växeln!

Dessutom öppnar ISDN via (S)IP möjligheten att ansluta din befintliga växel mot eventuella andra kontor du kan tänkas ha? Eller varför inte öppna möjligheten för mobila anknytningar eller en kombination med vår ComCenter Växel tjänst? Allt för att du skall ha den smartaste kommunikationslösningen för just ditt företag!

SIP-TRUNK

Har ni en växel med några år på nacken som är förberedd för IP-telefoni eller SIP som vi kallar det? Isåfall har vi naturligtvis egna SIP-trunkar och SIP-konton att ansluta mot din befintliga växel I väntan på rätt tid för att växelbyte.

Byt till en smartare telefonilösning – läs mer här

Jag vill veta mer

Rutor markerade med * är obligatoriska