En molnbaserad telefonväxel – för företag

Har du mycket att göra, men telefonen ringer stup i kvarten? Bra. Det betyder att du är viktig för många. Så pass viktig att dina kollegor och kunder kräver att du är nåbar när de behöver dig som mest. Har du någonsin funderat på en mobil telefonväxel? Vår telefonväxel för företag är vad du söker. 

För att kunna svara på alla dina samtal, interna som externa, och vara nåbar utan långa kötider behöver du fördela telefoniansvaret bland dina kollegor. Du behöver även kunna vara upptagen och låta en kollega ta samtal. Detta gör du enkelt med vår smarta och molnbaserade växel ComCenter Smart. Tack vare vår smarta telefonväxel för företag och mobil växel effektiviserar du arbetet.

En smart mobil växel – för ditt företags hela telefoni

När du använder ComCenter SMART får du ett specialanpassat och underhållsfritt telefonisystem och mobil växel som är fullpackat med smarta funktioner som täcker marknadens tuffaste krav på användarvänlighet, funktionalitet och flexibilitet. Den molnbaserade växellösningen är så pass flexibel att den passar från en användare upp till tusentals, oavsett om du använder softphone i dator, mobiltelefon, bärbara telefoner eller bordstelefoner. 

Avancerad teknik som är lätt att förstå

En funktionell molnbaserad växel ska lösa dina behov av intern och extern kommunikation, utan att du behöver tänka på det. När du väljer ComCenter SMART som växeltjänst till ditt företag gör du din företagskommunikation lika enkel som flexibel. Du väljer vilken teknik du behöver och vi anpassar den efter din verksamhet. Enkelt, helt enkelt.

COMCENTER SMART GRUNDLICENS
Vår växeltjänst ComCenter SMART är en virtuell telefonväxel för företag som ligger i molnet. Du hyr och betalar enbart för den funktion och kapacitet som du behöver. Med ComCenter som operatör uppnår du maximal funktionalitet då du och dina kollegor enkelt väljer vilken terminal ni vill bli nådda på: mobil, softphone i datorn, DECT-telefon eller kombinera olika enheter. I grundlicensen ingår dessutom samtliga grundläggande växeltjänster för professionell hantering av era samtal.

En mobil telefonväxel anpassad för företag

ComCenters mobila växel är helt och hållet molnbaserat. Det innebär att när du skaffar företagstelefoni hos oss klarar du dig utan en fysisk växel. All kommunikation sköts via molnet och allt styrs med hjälp av vår app eller softphone i datorn. Självklart går det att även integrera traditionell telefoni i lösningen. Du kan anpassa ditt företags helt och hållet med hjälp av en mobil växel.  

En molnbaserad telefonväxel betyder enkelhet

Med en mobil växel har du möjlighet att få med dig hela företagets telefonifunktioner i din mobiltelefon, oavsett var du eller dina medarbetare är och jobbar. Ring med ditt fasta nummer, var med i svarsgrupper, koppla vidare samtal till dina kollegor. Funktionerna är många och sköts enkelt utan krångel i ComCenter Smarts mobila app. 

Aldrig förr har det varit enklare att samordna företagets kommunikation. I ComCenter Smart har du allt på ett och samma ställe. Smarta funktioner presenterade på ett enkelt sätt. 

Hur vill du bli nådd?

SOFTPHONE
Med ett headset kopplat till datorn är du redo att, var du än befinner dig i världen, ringa samtal som om du satt vid en fast telefon i Sverige. Vår softphone kan även användas som ”fjärrkontroll” till andra terminaler. Vilket innebär att du kan ha samtalet i din telefon, men använda datorn till att flytta- eller pendla mellan samtal och enheter.

MOBIL
Eftersom många använder sina mobiltelefoner såväl privat som i arbetet ställer det höga krav på flexibilitet och användarvänlighet. Därför finns växeltjänsten som en smart app. Så att du kan styra dina samtal oavsett var du befinner dig. En smart mobil växel som underlättar din vardag.

FAST ANKNYTNING
Även om det mesta idag är mobilt eller trådlöst kan du genom vår smarta telefoniplattform behålla viktig utrustning och ansluta: porttelefoner, konferenstelefoner, en fast bordstelefon, DECT-system för bärbar telefoni. Även ”specialare” som högtalarutrop via era telefoner eller sammankoppling med larmsystem kan integreras med vår telefoniplattform.

MICROSOFT TEAMS
Chatta, skicka filer, ha videomöten, samarbeta eller ta emot samtal från dina kollegor. Här möjliggörs kommunikation där alla utgår från samma plattform. 

Är ditt företag i behov av en ny telefonväxel?

Varmt välkommen att kontakta oss om du har frågor kring företagsväxel, telefonväxel eller mobil växel.

Läs mer om alla smarta tilläggstjänster som finns till ComCenter SMART

Jag vill veta mer om ComCenter Smart

Rutor markerade med * är obligatoriska