ComCenter SMART

TELEFONI SOM HYRD TJÄNST I MOLNET

Telefoni som tjänst innebär nämligen att du hyr din telefoni som en tjänst. Du slipper äga, sköta och ta ansvar för en fysisk telefonväxel. Vi löser allt som rör din telefoni och anpassar allt exakt för dina behov så att du kan koncentrera dig på din kärnverksamhet!

ComCenter SMART är fullpackad med smarta funktioner för ditt företag. Licensmodellen är enkel – men saknar för den sakens skull inte funktioner. Ett axplock av de funktioner som finns i lösningen är:

  • Talade hänvisningar
  • Profilstyrning
  • Flexibel nummervisning
  • Mobilappar
  • Softphones
  • Egen administration
  • Callcenterfunktioner
  • Etc.

AVANCERAD TEKNIK – LÄTT ATT FÖRSTÅ

En bra växel ska lösa dina behov av intern och extern kommunikation. Tekniken bakom sköter vi och vi anpassar den exakt för dig. Enkelt! ComCenter SMART är en virtuell växeltjänst som ligger i molnet. Du som kund hyr precis den funktion och kapacitet du behöver och betalar inte för mer än du har behov av. Med ComCenter som operatör uppnår du maximal funktionalitet. Oavsett om du kommunicerar med softphone i datorn, din mobil, en fast telefon, bärbar DECT-enhet eller en kombination av dessa.

NYCKELFUNKTIONER: Smarta svarsgrupper, Flexibilitet och skalbarhet, Integration mot Exchange och CRM, Hänvisningar, Samtalsinspelning, Statistik, Mobila appar, Behåll era nummer, Menyval, Faxbrevlåda, Egen administration, Hög driftsäkerhet, Pendla aktiva samtal mellan enheter, Profilstyrning, Låg driftskostnad – inga serviceavgifter, Samlingsfaktura, Välj vilket nummer du vill visa, Schemaläggning.

SOFTPHONE

Med ComCenter Softphone flyttar telefonen in i datorn. Med ett headset kopplat till datorn är du redo att, var du än befinner dig, ringa samtal som om du satt vid en fast telefon i Sverige. Det här är även ett utmärkt verktyg för telefonisten då vi har full överblick över kollegornas status. Är de upptagna i telefon? Sitter i möte? På lunch? Informationen finns på skärmen rakt framför dig. Smartare blir det inte!

Vår softphone kan också fungera som “fjärrkontroll” till andra terminaler. Innebär att du kan ha samtalet i din telefon, men använda datorn att flytta samtalet, pendla mm. Detta innebär i sin tur att företag som har tunna klienter i sin IT miljö har möjlighet att utnyttja datorn för telefonerandet.

NYCKELFUNKTIONER: Telefoni, Koppla samtal, Hänvisning, Svarsgrupps-status, Integration mot Outlook, Status på kollegor, Funkar i hela världen, Pendla samtal mellan dina enheter, Styr vilket nummer du visar, Chat, Visuell röstbrevlåda.

mockup-softphone

MOBIL

Mobiltelefonen är ett av de mest frekvent använda verktygen i både privata och arbetsrelaterade situationer. Vi tenderar att vilja göra allt mer av våra uppgifter på en mobil enhet. Självklart har vi därför utvecklat en app även för växelfunktionerna. För att du även när du är på rörlig fot inte skall vara begränsad utan även där ha tillgång till alla funktioner som du är van vid i datorn. Självklart tycker vi!

NYCKELFUNKTIONER: Koppla samtal, Hänvisning, Status på kollegor, Chat, Styr vilket nummer du visar, Svarsgrupps-status, Softphone ring via Wi-Fi i utlandet (för stora kostnadsbesparingar).

mockup-softphone2

IP TELEFON

I vår smarta telefoniplattform kan du behålla viktig utrustning som porttelefoner, konferenstelefoner och annan analog utrustning. Du kan även ansluta en fast bordstelefon samt DECT-system för bärbar telefoni. Har ni idag “specialare” som att ni har högtalarutrop via era telefoner, sammankoppling med larmsystem etc- så löser vi detta också.

NYCKELFUNKTIONER: IP-telefoner, IP-DECT system, Analoga anknytningar, Porttelefon, Konferenstelefon.