ComCenter Support

Våra molnbaserade tjänster ger dig många fördelar. Minimal investering i hårdvara. Och blixtsnabb service. Allt du behöver finns samlat i molnet och vi ser till så att det funkar som det ska. Du kan arbeta effektivt utan att fundera på allt det där tekniska kring IT och telefoni.

Snabba svar. Någon som verkligen kan och vill hjälpa dig. Någon som kan ditt system och som förstår dina behov. Låter det som en bra support? Ja, då har du hamnat rätt.

Detta ingår i ComCenters tjänster:

  • Personlig service
  • Jour 7 dagar i veckan (mån-fre 07-20, lör-sön 08-16)
  • Fria justeringar (större ändringar och tillägg debiteras)
  • Ett telefonnummer att ringa för alla ärenden som rör er telefoni
  • Användarsupport via telefon och mail
  • Fria uppdateringar

 

Driftstatus

Vid ev driftstörningar hittar ni mer information här.

Plötsligt dålig täckning med Apple Iphone:

I den senaste uppdateringen(13.2) som Apple släppt så aktiveras VoLTE ( taltrafik i 4G nät) per automatik. Detta kan även förekomma i tidigare versioner av Apple IOS. Det kan då bli problem med att man plötsligt tappar signal.
Lösningen är att stänga av VoLTE tills vidare:

Inställningar -> Mobilnät -> Alternativ för mobildata -> ​Röst och data och välj “4G, VoLTE av”.

Uppgradering Internetförbindelser december 2019

Tisdagen den 10 e december, mellan kl 06.00 -07.00, samt onsdagen den 11e december,  mellan 06.00 och 07.00 , gör vi uppgradering av våra transitförbindelser ut på internet.

Detta berör de kunder vi har fasta fiber och radiolänk anslutningar med. Vi räknar med ett kort avbrott på ca 10-15 minuter, därefter skall allt fungera normalt igen.
Som kund behöver ni inte göra någonting. Om ni upplever störningar efter denna tid, vv kontakta vår support på 036-7701020 eller support@comcenter.se

Vi har skickat e post till samtliga kontaktpersoner ang detta under V49. Har du inte fått denna information så ber vi dig kontakta oss för uppdatering av våra register.

Support & fjärrsupport

Behöver du support, maila till support@comcenter.se eller ring 036-770 10 20.

Behöver du fjärrsupport, vi kan hjälpa dig! TeamViewer