TÄCKNING Din partner för smartare och enklare kommunikation på jobbet.

Full täckning på varje kvadratmeter

Upplever du frustrerande nerslag i mobil- eller WiFi-täckning på din arbetsplats?

Comcenters avancerade antennsystem förstärker signalen och garanterar stark täckning i alla dina lokaler och fastigheter. Oavsett vilken mobiloperatör du föredrar, levererar vi en sömlös uppkoppling som förbättrar din kommunikation och ökar din produktivitet.

Med årtionden av expertis inom radioteknik kan vi inte bara mäta upp din befintliga täckning, utan också implementera kompletta signalstärkande system för 2G, 3G, 4G, 5G eller WiFi. Vår hjälp sträcker sig även till nybyggnationer, där vi tar hand om allt från projektering och täckningsberäkningar till tillståndsansökningar och driftsättning.

Våra avancerade inomhusnätverk är helt redo för 5G-revolutionen. Med utrustning som är officiellt godkänd av Post- och telestyrelsen (PTS) kan du vara säker på att du investerar i den bästa lösningen för en snabbare och pålitligare uppkoppling.

"Vänta lite, jag ska bara gå bort till fönstret så att jag hör vad du säger"

Varför välja vår inomhusförstärkning?

  1. Optimerad Anslutning: Med vår teknik säkerställer du en stark och jämn signalstyrka i hela ditt företags lokaler. Du slipper irriterande avbrott och tidsödande väntan på att sidor ska ladda eller meddelanden ska skickas.

  2. Högre Produktivitet: En pålitlig anslutning innebär att dina anställda kan arbeta mer effektivt och fokuserat. Inga fler avbrott i videokonferenser eller fördröjningar i dataöverföring – nu kan ni jobba sömlöst och snabbt.

  3. Enkel Installation: Vår erfarna teknikpersonal tar hand om allt från planering till installation. Du behöver inte oroa dig för komplicerade processer eller tekniska problem – vi ser till att allt fungerar smidigt.

  4. Kostnadseffektivitet: Genom att investera i en pålitlig anslutning minimerar du tiden som går åt till tekniska problem och maximerar arbetstiden. Detta leder till ökad effektivitet och lönsamhet på lång sikt.

  5. Anpassade Lösningar: Vi förstår att varje företag har unika behov. Våra experter skapar en skräddarsydd lösning som passar just din verksamhet och lokal.

Nyfiken på Comcenters tjänster?

Boka gärna in ett möte med en av våra säljare så kan de berätta mer.
Tillsammans kan ni komma fram till en personlig och skräddarsydd lösning som passar ditt företag.

Jönköping

Johan Karlsson

Försäljning

036 770 10‍ 08

Joacim Ahlebro

VD/Försäljning

036 770 10‍ 01

Magnus Lorentsson

Försäljning

036 770 10‍ 09

Magnus Ferbe

Försäljning/Ekonomi

036 770 10‍ 41

Värnamo

Johan Holmström

Försäljning/Systemtekniker

0370 770‍ 801