ComCenter Värnamo

Smart företagstelefoni och växel från ComCenter Värnamo

ComCenter ser till att företag i hela GGVV-regionen (Gislaved, Gnosjö, Värnamo och Vaggeryd) får smartare kommunikation.

ComCenter erbjuder skräddarsydda helhetslösningar för just din verksamhet i form av smarta kommunikationslösningar. ComCenter SMART är ett molnbaserat växelsystem där du enkelt kan få kontroll över alla samtal till din verksamhet. Du kan enkelt fördela telefoniansvaret på företaget och se till att ni är nåbara i alla lägen. ComCenter SMART är ett specialanpassat system som fungerar på olika plattformar. Du kan använda det genom mobiltelefon, softphone, dator eller genom fast telefon. Det ger stor flexibilitet och täcker upp hela din verksamhets telefonibehov. ComCenter SMART uppfyller såklart dagens allt skapare krav på användarvänlighet, funktionalitet och flexibilitet.  

Referenser

Några ord om ComCenter från företagen i regionen som använder våra tjänster

”ComCenter SMART blev en positiv överraskning för oss. När det kommer till samtalskvalité och funktioner så är ComCenter SMART en premiumtjänst som dessutom har en betydligt lägre kostnad jämfört med de stora spelarna på marknaden. Vi fastnade också för attityden och känslan av att vara ”den enda kunden i fokus” då det lades ned mycket tid och engagemang för att PLM Group skulle få en så bra lösning som möjligt.”

Hindrik Usin, IT-Chef på PLM Group

”Många telefonileverantörer har liknande tekniska lösningar, men det som fällde avgörandet för oss var det personliga engagemanget. ComCenter förstod våra behov och har en grym support. För oss blev valet enkelt.”

Daniel Petersson, VD på Gårö Plåtprodukter

Kontakta oss

Kontatperson
Johan Holmström
Tel. 0370-770 801
Maila Johan

Support
Tel. 0370-770 809
Maila supporten

Kontor
Tel. 0370-770 800
Växjövägen 26A
331 42 Värnamo

Hitta till vårt kontor i Värnamo

ComCenter Värnamo

Om ComCenter Värnamo

Vi är ett gäng passionerade specialister som brinner för smart företagskommunikation. ComCenter ser till att din verksamhets kommunikation flyter på utan konstigheter. Hos oss blir du tagen på allvar och alltid personligt bemött. Oavsett storlek på ditt bolag eller vilka tjänster du har hos oss blir du behandlad på samma sätt. Vi erbjuder alltid samma lokala och personliga service. Med ComCenter slipper du långa kötider, teknikstrul, krångliga avtal och bindningstider – vi finns alltid där för dig. Vi är det självklara valet för ditt företag i Värnamo, Vaggeryd, Gnosjö, Vaggeryd – ja, i hela regionen! 

Mobilabonnemang – anpassade för företag

Vi är specialister på företagskommunikation och erbjuder allt från enstaka fristående abonnemang till mobilabonnemang integrerade i din växellösning. Med ComCenter kan du samla alla kommunikationstjänster på ett ställe, i stället för att använda spretiga avtal med flera aktörer. Förutom smidiga och effektiva lösningar erhåller du också vår proffsiga support. 

Vi på ComCenter vill vara den personliga aktören med den storskaliga tekniken och det nära bemötandet. Det får oss att sticka ut bland andra operatörer på marknaden, och det är något vi arbetar hårt för att bibehålla varje dag. Vi gör inte skillnad på stora eller små kunder, utan är villiga att gå hela vägen oavsett prisnivå eller storlek. 

Stärk mobiltäckningen – och förbered dig för 5G

Mobiltäckning är vitalt för vilken verksamhet som helst i dag. Det är inte ovanligt att modernt isolerade byggnader, som industrilokaler, kan skärma av radiosignalerna. Vi kan hjälpa dig att förstärka mobiltäckningen med hjälp av antennsystem för mobilnät. 

Oavsett mobilnät, oavsett operatör kan vi hjälpa dig att förstärka täckningen i din lokal. Vi kan också förbereda din verksamhet för framtidens mobilnät – 5G. Alla våra system har låga strålningsvärden och är driftsäkra. Vid installation hjälper vi dig hela vägen med allt från mätning, projektering, tillståndsansökan och driftsättning. 

Skydda verksamheten med smart kamerabevakning

Med hjälp av smart kamerabevakning från ComCenter kan du trygga din verksamhet och känna dig trygg. Vår smarta lösning lagrar allt i molnet och spelar bara in när den behöver. Med hjälp av den senaste teknologin reagerar kameran om något särskilt händer och filmar då. Det sparar plats och gör det enklare att få fram rätt material att dela med polisen via ett webbaserat verktyg. 

Det här systemet har vi installerat i exempelvis matbutiker med goda resultat. Läs mer om tjänsten här.  

Jag vill veta mer

Rutor markerade med * är obligatoriska