Teamstelefoni: 7 fördelar när du migrerar din företagsväxel med Microsoft Teams

Du som inte har teamstelefoni sedan tidigare kanske jobbar enligt följande upplägg: ett system för växel, ett för möten, ett för projektledning och en gemensam plattform för dokumenthantering och delning. Känns det igen? Ja, så kan det se ut hos dig och många andra. Men lösningen är här.

Ju mer du tänker på olika system och applikationer som du och dina medarbetare använder varje arbetsdag, ju enklare blir det att räkna ut vad en och samma plattform för företagstelefoni, kommunikation och fildelning skulle göra för effektiviteten. Samt för den totala kostnadsbilden då du har en och samma leverantör. Efter ett år med pandemi-restriktioner har nog du, som många andra, hunnit vänja dig vid att arbeta digitalt och remote. Digitala möten via Microsoft Teams är inte längre någon nyhet. Faktum är att nya rön visar att våra arbetssätt kommer att fortsätta vara i huvudsak digitala. Vilket medför många positiva aspekter för dig som redan idag jobbar digitalt; många gånger har såväl möteseffektiviteten som det digitala samarbetet ökat. Men det finns knappar att skruva på för att öka effektiviteten ytterligare. 

Hur vore det om du kunde ha all din företagskommunikation via en enda plattform? Vår smarta växelapp migrerar du snabbt och smidigt i Microsoft Teams. Vilket, förutom de uppenbara funktionerna som att växeln synkas med din kalender, innebär ett lyft för alla medarbetares samarbete. Men även i tillgänglighet gentemot kunder och intressenter.

7 fördelar när du väljer ComCenters teamstelefoni

  1. Du har all din företagskommunikation på ett och samma ställe
  2. Du styr företagsväxeln via Teams – oberoende av plats eller enhet
  3. Du ser om dina kollegor är upptagna i annat möte och kan chatta med dem direkt i Teams
  4. Du kan använda Microsoft Teams för att planera och följa upp uppgifter
  5. Du jobbar helt i molnet och är inte beroende av fasta kontor eller enheter 
  6. Du har en och samma leverantör av telefoni och IT
  7. Du har koll på kostnaderna då du inte betalar för att köpa in dyra system

Behöver du se över dina möjligheter för en användarvänlig, effektiv och smart kommunikationsplattform? Genom att migrera ComCenter Smart med Microsoft Teams får du en, vad vi kallar, teamstelefoni där du och dina medarbetar har allt samlat på ett och samma ställe.