Uppdatering av vår växel-app
Bloggen

Växla upp din tillgänglighet – 5 anledningar till att ha en växel-app

Få tillgängliga medarbetare som slipper krångel med luren genom att jobba i en smart växel-app.

I dessa tider, som kanske är ett nött uttryck efter ett pandemi-år, är din kommunikation och tillgänglighet viktigare än någonsin. Samtidigt som behovet av digitala samtal har blivit större. Det ställer stora krav på dig och dina medarbetare att finnas tillgängliga för dem som undrar över tjänster, produkter eller öppettider. Samtidigt som du inom vissa branscher numera jobbar hemma till största delen, bedriver många företag såväl handel som lagerverksamhet och behöver då anpassa sin telefoni efter olika behov. Det kräver en viss flexibilitet i din företagskommunikation. För att inte missa några samtal när du och dina medarbetare skiftar arbetsplatser är det en bra idé att investera i en växel-app. I en mobilapp kan du styra i princip all din företagstelefoni.

Missa inga samtal: 5 tips för högre tillgänglighet

  • Se till att ha en växel-app som själv håller reda på när du ska hänvisa dig på lunch, möte eller rast. Det gör du genom en bokning i din kalender. Har du bokat ett möte kommer din växel-app att tala om det, samt logga ut dig ur eventuella svarsgrupper.
  • Skapa svarsgrupper i din växel-app så att inga inkommande kundsamtal missas.
  • Se till att du och dina medarbetare har en GPS-tag. Den känner av din position och loggar in dig på dina svarsgrupper – bara genom att du anländer till din arbetsplats.
  • Om du under arbetstid visar ett lokalt nummer när du ringer från din mobil bör du se till att numret ändras per automatik till ditt mobilnummer efter arbetsdagens slut. Eller om du till exempel går på semester.
  • Se till att dina medarbetare slipper opersonliga röstmeddelanden och upplästa sms. Om någon skickar ett sms till ditt fasta telefonnummer kommer det att levereras som ett vanligt sms till din mobiltelefon.

Med en mobil växel har du möjlighet att få med dig hela företagets telefonifunktioner i din mobiltelefon, oavsett var du eller dina medarbetare är och jobbar. Ring med ditt fasta nummer, var med i svarsgrupper, koppla vidare samtal till dina kollegor. Funktionerna är många och sköts enkelt utan krångel i ComCenter Smarts mobila app.

Vill du veta mer om hur smart vår app är? Boka en gratis demo.

Fredrik Hartman

Artikeln skriven av Fredrik Hartman

fredrik.hartman@comcenter.se
Mer artiklar