ComCenter öppnar i Värnamo
Artiklar

Nu får Värnamo smartare företagskommunikation

En ny aktör har rotat sig i Värnamo, nämligen ComCenter – din personliga operatör med helhetslösningar för hela ditt företags kommunikation. Oavsett om det är telefoni, bredband, kamerabevakning eller någon annan lösning du behöver kan vi hjälpa dig. Vi erbjuder förstklassiga tjänster – alltid med ett personligt och nära bemötande.

ComCenter arbetar sedan tidigare med en rad kunder i Värnamo och har en stark närvaro i GGVV-regionen. För att erbjuda bästa möjliga service och än mer personlig närvaro har vi därför valt att öppna ett permanent kontor i Värnamo. Med på resan har vi duktige Johan Holmström, med över tio års erfarenhet av telefoni och datakommunikation i närområdet. Johan vet vad företag i trakten behöver och är en nyckelspelare i satsningen. 

– Vi vill komma närmare våra kunder och minska avståndet. Vi vill förse företag i området med helheten. Med allt från produkter och tjänster till personlig assistans och hjälp på plats, förklarar Joacim Ahlebro, VD på ComCenter. 

Vad är unikt med Comcenter?

Det våra kunder brukar uppskatta mest med oss är att vi erbjuder all kommunikation från samma operatör. Vi skräddarsyr helhetslösningar för just ditt företag med allt från telefonväxel till nätverksuppkoppling. Särskilt stolta är vi över ComCenter SMART, där du på ett enkelt och överskådligt sett kan samordna hela företagets kommunikation via en molntjänst. Du når denna tjänst via din mobil, dator eller surfplatta. Självklart kan du också teckna enskilda tjänster, såsom mobilabonnemang eller nätverkskort till IoT-enheter. Eller varför inte beställa hem den senaste iPhonen? 

De stora operatörernas kraft – den lilla aktörens flexibilitet

Förutom tjänsteutbudet brinner vi särskilt mycket för den personliga kontakten. Vi vill vara den personliga aktören med ett nära och ärligt bemötande. Det är inget vi tar för givet utan arbetar ständigt med att uppehålla. Som kund hos oss har du alltid tillgång till vår förstklassiga support, där du alltid är ett samtal bort från personlig hjälp. Hos oss slipper du långa kötider, teknikstrul, krångliga avtal och bindningstider. I alla lägen kan du räkna med att inte hamna mellan stolarna, oavsett storlek på din verksamhet. Det spelar ingen roll om du driver ett stort eller litet bolag, du kommer alltid få samma lokala och personliga service. Det lovar vi. 

Vad tycker våra kunder om oss? 

“ComCenter SMART blev en positiv överraskning för oss. När det kommer till samtalskvalité och funktioner så är ComCenter SMART en premiumtjänst som dessutom har en betydligt lägre kostnad jämfört med de stora spelarna på marknaden. Vi fastnade också för attityden och känslan av att vara ”den enda kunden i fokus” då det lades ned mycket tid och engagemang för att PLM Group skulle få en så bra lösning som möjligt.”
Hindrik Usin, IT-Chef på PLM Group

“Många telefonileverantörer har liknande tekniska lösningar, men det som fällde avgörandet för oss var det personliga engagemanget. ComCenter förstod våra behov och har en grym support. För oss blev valet enkelt.”
Daniel Petersson, VD på Gårö Plåtprodukter

Vi slår upp portarna redan idag

Är du nyfiken på hur du kan förbättra och förenkla just din verksamhets kommunikation? Tveka inte att höra av dig – tillsammans tar vi fram en skräddarsydd lösning just för ditt företag. Slå oss en signal eller titta förbi kontoret – vi ser fram mot att träffa dig! 

Joacim

Artikeln skriven av Joacim Ahlebro

joacim.ahlebro@comcenter.se

Jag vill veta mer

Rutor markerade med * är obligatoriska
Mer artiklar