Kundcase: Ehn & Land
Artiklar

Användarvänlighet och tillgänglighet i fokus när EHN & Land valde ComCenter

EHN & Land AB tog hjälp av oss på ComCenter för att inkludera samtliga medarbetare i sin mobila växellösning. En tidigare omständlig växel, samt tid som fick läggas på en växellösning som buggade, gjorde att företaget som är verksamt inom verkstadsindustrin valde att byta mobil växellösning till ComCenter SMART. 

Det tidigare Stockholms stationerade EHN & Land lägger stor vikt vid att kunna erbjuda sina kunder mervärden som tillgänglighet, service, utbildning och support. De valde att flytta verksamheten till Jönköping för att komma närmre sina kunder. För att kunna stilla sina kunders behov av tillgänglighet och support föll det sig naturligt att använda oss i Jönköping som en lokal helhetsleverantör inom IT-och telefoni. 

Effektiv och användarvänlig växellösning
EHN & Land AB har tidigare upplevt problem med sin växellösning, då de har haft svårt att integrera alla medarbetare i sin mobila växel. Att inkludera och se till att alla medarbetare kan ta del av växelns funktioner är viktigt för såväl den interna som externa företagskommunikationen. För att lösa problemet med en ineffektiv växel tog EHN & Land hjälp av oss för att ta ett helhetsgrepp om telefonin. Samt att göra den så användarvänlig och tillgänglig som möjligt.

Hos EHN & Land har vi hjälpt till med: 

  • ComCenter SMART växel
  • ComCenter Fiber via länk
  • ComCenter Mobilabonnemang
  • Samt komplettering av WiFi-nät

– Vi upplevde problem med att integrera alla våra medarbetare i vår mobila växel då den inte funkade tillfredställande. Vår tidigare växel var både omständlig att använda och med en del buggar. ComCenter gav ett väldigt bra och proffsigt intryck, med många fina lösningar på allt vi behöver runt vår växel och vår telefoni. Nu är alla medarbetare integrerade och används fullt ut av oss alla då ComCenter har arbetat fram en användarvänlig helhetslösning. Samt har en finfin support som vi kan ta hjälp av. Vår telefoni och IT funkar nu som vi önskar så vi kan lägga vår fokus vår egen business, säger Robert Bååth på EHN & Land AB. 

Behöver du också se över en växellösning som buggar eller ett Wifi som trilskas? Läs mer om vår smarta och användarvänliga mobila växellösning eller IT-lösning

Jag vill veta mer om ComCenter Smart

Rutor markerade med * är obligatoriska
Fredrik Hartman

Artikeln skriven av Fredrik Hartman

fredrik.hartman@comcenter.se
Mer artiklar