Om oss

ComCenter i korthet

ComCenter är en privatägd leverantör av helhetslösningar inom företagskommunikation. Vi har varit verksamma sedan 1993 och levererar produkter och tjänster inom telefoni och IT. Kontakta oss för hjälp med något av följande:

Telefoni: Telefonväxlar, Telefoni som tjänst, Mobiltelefoni, Operatörstjänster, Mobiltäckning

IT: Internetanslutningar, Office 365, Servrar/VPS, Nätverk, W-LAN etc.

Sedan 2014 är vi även telefonioperatör och levererar egna mobilabonnemang i Telenors mobila nät.

Rätt kommunikation helt enkelt

Minns du när du skickade ditt första fax? I dag skickar vi stora volymer information på någon sekund. Datorer, surfplattor, mobiler och internet ger helt nya spelregler och bra kommunikation är grunden för positiv utveckling i alla verksamheter.

Vi på ComCenter har hjälp företag att hitta smartare och mer effektiva sätt att kommunicera ända sedan 1993. Med ett öra mot marken och blicken mot horisonten har vi utvecklats tillsammans med en allt större kundkrets. Rätt data- och telekommunikation i helhetslösningar för just din verksamhet – det är så vi jobbar.

I dag är det roligare än någonsin att hjälpa dig som kund. Den nya tekniken är fantastisk och vi ser fram emot att få presentera den för dig. Ta kontakt med någon av våra duktiga säljare så kommer vi gärna till dig och och visar ett smartare sätt att kommunicera.

ComCenter’s modell:

comcentermodellen

Kontakta oss

Rutor markerade med * är obligatoriska