Vi tror på det personliga mötet och att ha roligt tillsammans

Mobilabonnemang, bredband, täckning, flexibel växeltjänst och Teams-telefoni. Hos Comcenter hittar du allt som behövs för att hålla företaget uppkopplat. Och även om vi jobbar med teknik så tror vi på att göra det enkelt för dig, med ett avtal och en bindningstid oavsett hur många abonnemang och tjänster du väljer. Dessutom behöver du aldrig vänta på hjälp om något strular. Vår kundtjänst ger dig personlig service inom några minuter, även på helger. Det är alltid smart att prata med Comcenter.

Det här är Comcenter
• Startade 1993
• 16 anställda
• Egen operatör sedan 2014
Våra värderingar
Glädje

Känslan på företaget genomsyras av trygghet, ärlighet och omhändertagande. Alla medarbetare känner sig sedda och bekräftade på arbetsplatsen. Våra kunder står alltid i centrum och känner av vår harmoni och glädje. Och, det viktigaste, vi har roligt tillsammans.

Engagemang

Med stor vilja skapar vi möjligheter och löser eventuella problem tillsammans. Vi jobbar med stort engagemang varje dag och vi gör allt vi kan för att göra våra kunder nöjda. Vi tar ansvar hela vägen. Tillsammans bygger vi det företag som vi vill jobba på.

Ärlighet

Med vår långa erfarenhet och breda kompetens i branschen hjälper vi våra kunder med att hitta den bästa lösningen från start till mål. Vi är med dem hela vägen utan krångel. Vi håller vad vi lovar och kompromissar aldrig när det gäller kvalitet och kravet på ärlighet.